.VÍZ, GÁZ, FŰTÉSSZERELÉS. Radiátor csere. GÁZKÉSZÜLÉK JAVÍTÁS, CSERE, TISZTÍTÁS, vízmelegítő, cirkó, bojler, konvektor. Fürdőszoba felújítás Villanysze. GARANCIÁVAL! Gebe László
06 30 949 2052
40 éve! 1975 Március. Gebe László alapította Budapesten. Mint maszek kisiparos!

Keresés a honlaponBemutatkozom

A Gebe Víz-gáz-fűtésszerelés alapítás éve 1975 mint (maszek) kisiparos

"Mindig jobban"


Tisztelt látogatóm!
Üdvözlöm Önt a Gebe Mester honlapján.


06-30-949-2052


A nevem Gebe László
Víz-gáz-fűtésszerelő mester
1224 Bp. Peták utca 4.

(06-1) 207-2850
06-30-942-0064


A kezdet: 1975 -től

A GEBE vízvezeték szerelő alapítási éve 1975. Ebben az évben kezdtem meg tevékenységemet, mint víz-gáz-fűtésszerelő mester, kisiparosként, 1974-ben letett mestervizsga alapján.

A jelen:

Cégünk 1999-ben Gebe Kft. néven, családi vállalkozásként alakult, (adószám: 11937692-2-43, cjsz.: 01-09-684207, cím: 1224 Budapest, Peták u. 4.) és 2009 Januártól elindítottuk legújabb tevékenységünket a hétvégi és ünnepnapi ügyeletet: ami azt jelenti, hogy reggel 7-21 óráig gyorszolgálatoti ügyeletet tartunk. Megalakulásunk óta az építőipar, és szerviz szolgálat számos területén bizonyítottuk be felkészültségékünket és szaktudásunkat. A ránk bízott, elvállalt munkát minőségi kivitelben és a határidők betartásával végezzük.

A cég tevékenységi köre:
épületgépészet, teljes körű lakásfelújítás, kőműves és csempézési burkolási munkák, víz-, gáz-, fűtésszerelés, csatornaszerelő gyorsszolgálat. profi festés, mázolás, tapétázás és gipszkartonozás, szobafestő-mázoló, tapétázó, asztalos, lakatos, kéménybélelés, hűtő és klímaszerelést, javítást, karbantartást vállalunk korrekt áron, rövid határidővel! Villanyszerelés, családi házak, lakások új szerelése és teljes felújítása, javítása meglévő terv vagy helyszíni egyeztetés alapján (INGYENES)* felmérés és árajánlat készítése mellett.

Víz,- gáz,- fűtésszerelést, dugulás elhárítást vállalunk: Budapesten, Pest megye területén. Érd, Százhalombatta, Diósd, Budaörs, Herceghalom, Páty, Budakeszi, Zsámbék, Budajenő, Telki, Mány, Perbál, Tinye, Törökbálint, Nagykovácsi, Solymár, Pesthidegkút, Pilisborosjenő, Pilisszentiván, Sóskút, Tárnok, Érd, Érdliget, Érd parkváros, Martonvásár, Halásztelek, Tököl, Szigetszentmiklós Pomáz, Szentendre, Visegrád, Dunakeszi, Gödöllő, Pest megye, Göd, Vác, Monor, Pilis, Nyáregyháza, Gomba, Vasad, Péteri, Üllő, Vecsés, Bénye, Csévharaszt és egész Pest megye területén, valamint Budapesten.


Biztonság Garancia Minőség

Tegye a szívére a kezét!

Ön legszívesebben egy olyan mesterembert bízna meg, aki tapasztalt és megbízható. A Gebe mester minőségi víz-gáz-fűtésszerelés (dugulás elhárítás 30 nap garanciával) szolgáltatásokat nyújt Önnek. Az Önnél végzett biztonságos munkavégzést, folyamatosan ellenőrzött munkatáraink garantálják.

Ezért fontos, hogy

különbséget tudjon tenni megbízható és megbízhatatlan között. Több mint 30 éve dolgozunk azon, hogy megismertessük megrendelőinkkel a megfelelő ár/érték arányú minőségi szolgáltatást. A mai napig már több mint 75 000-en döntöttek jól és a szerelési munkákat biztonságban végeztették el, Budapesten és közelében.

Tisztában vagyunk azzal, hogy Ön sokat vár el tőlünk. De tudjuk, hogy saját elvárásaink még annál is magasabbak munkatárainkkal kapcsolatban. Egy példa: nem büszkeségből végezzük tevékenységünket céges megrendelőlap alapján. Szükségünk van arra, hogy a megrendeléseket, szerelési folyamatokat jól átláthatóan szemléljük, és a legjobb minőségben végezzük el.

A kezdet:
A GEBE víz-gáz-fűtés szerelés alapítási éve 1975. Ebben az évben kezdtem meg tevékenységemet, mint víz-gáz-fűtésszerelő mester kisiparos. 1974-ben letett mestervizsga alapján.

A folytatás:
Cégünk 1999-ben alakult, mint Gebe Kft. amely családi vállalkozás.

A jelen:
A cég tevékenységi köre, teljes körű lakásfelújítás, kőműves és csempézési munkák, víz-gáz-fűtésszerelés, csatornaszerelő gyorsszolgálat.

Ha ide kattint megtudja nézni a másik weblapomat.

Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a munkák elvégzését.

A több mint 30 éves tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a teljes víz-gáz-fűtés és csatornaszerelési, új, felújítási és javítási munkákat el tudjuk vállalni, hozzáértéssel, írásos garanciával.

Munkatársaink szakértelme és tapasztalata garantálja, meglévő és új, kedves megrendelőinknek, a gyors, pontos megbízható munkavégzést.

Amennyiben kérdése van, érdeklődni szeretne, készséggel állunk szíves rendelkezésére. Kérem a megadott telefonszámok valamelyikén, hívjon fel!

Gebe Kft.
(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064 T-Mobile
06-30-949-2052 T-Mobile

Gebe László
Víz-gáz-fűtésszerelő szerelő mester

* Minden elvégzett munkánál a kiszállás díjtalan!


Ha elégedett volt velünk, kérjük, ajánljon tovább ismerőseinek, ha nem, elnézését kérjük és értesítsen elégedetlensége okáról, hogy hibáinkon javítani tudjunk!

Lap tetejére

06 (1) 207-2850, 06-30-9-492-052, 06-30-9-420-064